Als organisatie vinden wij het belangrijk om onze medewerkers te waarderen, te stimuleren en te laten groeien. We zorgen voor de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan het succes van ABD. Wij hechten waarde aan een informele cultuur en korte lijnen. Daarnaast werk je bij ons met verschillende merken en is er veel aandacht voor leren en ontwikkelen van medewerkers van alle disciplines. Naast ontwikkelingsmogelijkheden vinden wij plezier in ons werk bijzonder belangrijk. Met z'n allen hard werken hoort erbij, maar we nemen ook zeker de tijd om te ontspannen.

Vanuit Emil Frey Nederland en vanuit ABD worden verschillende trainingen aangeboden, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van onze merken. Verder kun je, als onderdeel van Emil Frey Nederland, trainingen en leerlijnen volgen via de Emil Frey Academy. De kennismaking met de Emil Frey Academy begint al vóór je eerste werkdag met ons eigen onboarding programma waarin je wordt voorgesteld aan de organisatie, de geschiedenis en de kernwaarden. Maar ook tijdens je dienstverband zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden via de Emil Frey Academy.

Emil Frey Academy

Trainingsprogramma's

Een greep uit het aanbod

  • Een eigen trainingsbibliotheek met meer dan 100 nuttige online trainingen, van persoonlijke ontwikkeling tot office trainingen en leiderschapstrainingen, allen met een officieel certificaat.

  • Een koppeling tussen de online trainingen en de competenties die voor iedere functie zijn samengesteld. Zo kun je eenvoudig trainingen volgen die direct van toepassing zijn op jouw functie.

  • Online trainingen over de werkprocessen voor specifieke functies die je helpen om snel wegwijs te worden in de wijze waarop wij er met elkaar iedere dag alles aan doen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

  • Een eigen trainingsprogramma voor leerling monteurs en leermeesters, om onze talenten van de toekomst optimaal te ondersteunen.

  • Een eigen training over leasing om beginnend verkoopadviseurs snel wegwijs te maken in de wereld van leasing.
Mariëlle Franck

Neem contact op met Mariëlle Franck

Recruitment Coördinator | Emil Frey Nederland