Ben jij enthousiast, heb je een vlotte babbel én klanttevredenheid op nummer 1 staan?

Je werkt bij Emil Frey Facilitair met zo’n 35 teamplayers, die collegialiteit en een goede sfeer ontzettend belangrijk vinden. Dit jaar scoorden wij een 9,8 op medewerkerstevredenheid. Het rooster is volledig flexibel in te delen, maar vind jij werken met een vast rooster prettig dan is dat ook geen enkel probleem! De functies zijn uitstekend parttime uit te voeren, met een minimum van 15 uur per week. We hebben diverse vacatures, leadspecialisten Sales en Aftersales, inbound en outbound, aan jou de keus.

Werken bij Emil Frey Facilitair - waar flexibiliteit en een goede sfeer centraal staan!

Een ondersteuning van de dealerbedrijven, door een proactieve en optimale klantbenadering

Emil Frey Facilitair is een onderdeel van Emil Frey Nederland. Emil Frey is één van de grootste dealerholdings in Nederland en vertegenwoordigt verschillende automerken, waaronder Audi, BMW, MINI, Peugeot en Hyundai. Emil Frey streeft naar een leidende positie in de Nederlandse automotive branche.

Om dit te bereiken staan klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en persoonlijk contact centraal. Emil Frey heeft vestigingen op meer dan vijftig plekken in Nederland en combineert de kracht van lokaal ondernemen met een voordelen van een grote, sterke speler.

Mariëlle Franck

Neem contact op met Mariëlle Franck

Recruitment Coördinator