Ben jij de gedreven persoon naar wie wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s die ons team met een frisse blik komen versterken. Bij Honda de Bois streven wij naar de hoogste kwaliteit en de juiste service en vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ons team blijft groeien en daarom zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij ons versterken als verkoopadviseur, serviceadviseur of automonteur/-technicus?

We hebben op dit moment geen vacature beschikbaar. Verstuur een open sollicitatie en we
nemen contact met je op wanneer we een geschikte vacature voor je hebben.

Werken bij Honda de Bois

Plezier en ontwikkelen staat bij ons centraal

Honda de Bois is de Honda dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort en Utrecht. Het merk Honda behoort al jaren tot de top 5 grootste autoproducenten wereldwijd. In de wereld van Honda willen we dat iedereen plezier heeft in zijn of haar werk, ambitie heeft en waarde hecht aan inspanningen. Dit helpt om hoogwaardige en betrouwbare producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding te produceren en te leveren. Honda werkt hard aan het elektrificeren van haar modellenlijn, zo is onlangs de hybride uitvoering uitgebreid en is de volledig elektrische Honda e aan het modellengamma toegevoegd.

Betrokkenheid, enthousiasme en eerlijkheid staan bij ons voorop om de klanten tevreden te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe auto.

Max - Verkoopadviseur

Team Werving & Selectie  | Hyundai Wittenberg

Neem contact op met Team Werving & Selectie | Hyundai Wittenberg