Werken bij Pouw

Ga jij met ons mee op weg naar de toekomst?


Bij Pouw zorgen we ervoor dat onze klanten met plezier op weg gaan. Hoe? Dankzij onze 500 enthousiaste en getalenteerde aanpakkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat auto’s vakkundig worden gerepareerd, de schade wordt hersteld, de mooiste wagens een nieuwe eigenaar vinden en dat het hele bedrijf op rolletjes loopt. Zo gaan we samen vooruit.Ben jij ook zo’n aanpakker?
Kom dan bij ons werken. Dan gaan we samen op weg naar innovaties die de wereld en deze tijd van ons vragen.


Op welke afdeling zou je willen werken?

Ben jij ook een aanpakker?

Ga dan samen met ons vooruit!

Werken voor Pouw betekent werken voor een hechte organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 13 vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor klaar met onze werkplaatsen, leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. Wil je meer over ons weten?

Leren en ontwikkelen

We investeren in jouw vooruitgang

Bij Pouw investeren we niet alleen in de toekomst van ons bedrijf, maar ook in die van onze werknemers. Naast de gezellige werksfeer en betrokken collega’s vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. We sluiten aan bij je behoefte. Dat doen we met vakspecifieke trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s via de Pon Acadamy, Emil Frey Acadamy en onze interne bedrijfstrainer.

Een baan bij Pouw; dat betekent een leuke werksfeer, gezellige collega’s, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!

Thijs Boer

Neem contact op met Thijs Boer