Jouw carrière in de volgende versnelling

Bij Pouw werken we met 11 vestigingen en ruim 500 getalenteerde medewerkers voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Dat doen we met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens en met onze werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. Help jij ons vooruit? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op een functie die bij jou past! 

Werken bij Pouw

Pouw is een organisatie waar je je snel thuis voelt en samen met je collega’s voor de beste oplossingen gaat. Wij kenmerken ons door samen vooruit te gaan waarbij onze medewerkers centraal staan.
  
Bij Pouw werken we met ruim 500 getalenteerde medewerkers met plezier voor onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Je vindt ons in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland.

Meer weten over Pouw? Bekijk dan onze website.

Zeg wat je doet, doe wat je zegt.

Verkoopadviseur Audi