Jouw carrière in de volgende versnelling

Bij Pouw staan we met 12 vestigingen en ruim 500 getalenteerde medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar. We werken voor de mooie premium merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Klaar om onze klanten met plezier op weg te laten gaan. Ga jij met ons mee naar de toekomst? Kom dan werken bij Pouw. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers op het gebied van sales, service, schadeherstel, magazijn en office.

Werken bij Pouw

Pouw is een organisatie waar je je snel thuis voelt en samen met je collega’s voor de beste oplossingen gaat. Wij kenmerken ons door samen vooruit te gaan waarbij onze medewerkers centraal staan.
  
Bij Pouw werken we met ruim 500 getalenteerde medewerkers met plezier voor onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Je vindt ons in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland.

Meer weten over Pouw? Bekijk dan onze website.

Iedere dag staan we klaar om onze klanten met plezier op weg te laten gaan

Marcel - Verkoopadviseur Audi

Simone Timmerman

Neem contact op met Simone Timmerman

Junior HR Adviseur