GA JIJ MET ONS MEE OP WEG NAAR DE TOEKOMST?

Kom werken bij de autodealer van de toekomst!

Bij Pouw zorgen we ervoor dat onze klanten met plezier op weg gaan. Hoe? Dankzij onze ruim 500 enthousiaste en getalenteerde aanpakkers. Zij zorgen er iedere dag voor dat auto’s vakkundig worden gerepareerd, de schade wordt hersteld, de mooiste wagens een nieuwe eigenaar vinden en dat het hele bedrijf op rolletjes loopt. Zo gaan we samen op weg naar de toekomst.

Ga jij met ons mee? Ga dan aan de slag bij Pouw. Dan gaan we samen op weg naar innovaties die de wereld en deze tijd van ons vragen.

OP WELKE AFDELING ZOU JE WILLEN WERKEN?


Wil jij werken bij de dealer van de toekomst?

Ga dan samen met ons vooruit!

Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 500 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Leren en ontwikkelen

We investeren in jouw vooruitgang

Bij Pouw investeren we niet alleen in de toekomst van ons bedrijf, maar ook in die van onze werknemers. Naast de gezellige werksfeer en betrokken collega’s vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. We sluiten aan bij je behoefte . Dat doen we met vakspecifieke trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s via de Pon Academy, Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer.

Een baan bij Pouw; dat betekent een leuke werksfeer, gezellige collega’s, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden!

Thijs Boer

Neem contact op met Thijs Boer