Jouw carrière in de volgende versnelling

Bij Pouw staan we met 13 vestigingen (waaronder 2 schadebedrijven) en ruim 500 getalenteerde medewerkers iedere dag voor onze klanten klaar. We werken voor de mooie premium merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Klaar om onze klanten met plezier op weg te laten gaan. Ga jij met ons mee naar de toekomst? Kom dan werken bij Pouw. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers op het gebied van sales, service, schadeherstel, magazijn en office.

Kom werken bij Pouw!

Pouw is een organisatie waar je je snel thuis voelt en samen met je collega’s voor de beste oplossingen gaat. Wij kenmerken ons door samen vooruit te gaan waarbij onze medewerkers centraal staan.
  
Bij Pouw werken we met ruim 500 getalenteerde medewerkers met plezier voor onze merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Je vindt ons in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland.

Meer weten over Pouw? Bekijk dan onze website.

Leren & Ontwikkelen

Ga jij met ons de toekomst in?

Onze merken zijn onze trots. Maar niet alleen onze merken, ook onze medewerkers. Want wij geloven; “zonder mensen, geen organisatie”. Daarom bieden wij jou de allerbeste begeleiding voor optimale ontwikkeling! Ga jij met ons mee de toekomst in? Kom dan lerend werken bij Pouw. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers. En hoe mooi is het om bij een bedrijf te starten waar je ook na het behalen van je diploma officieel in dienst kan komen!

Bij Pouw helpen we klanten met innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen.

Kim van den  Brink

Neem contact op met Kim van den Brink

HR Adviseur