Ben jij de gedreven persoon naar wie wij zoeken?

UAS Schadeherstel heeft vestigingen in Apeldoorn, Baarn, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Zwolle. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig schadeherstel en richten ons op merkherstel samen met de collega dealerbedrijven in de regio. Merkherstel is de toekomst en UAS Schadeherstel groeit daarin mee. Voor onze vestigingen zijn we doorlopend op zoek naar de juiste vakmensen.

Werken bij UAS Schadeherstel BV

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid!

Op een duurzame wijze leveren wij kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS Schadeherstel voert werkzaamheden uit voor alle verzekeraars en enkele grote leasebedrijven. Wij zijn nauw verbonden met de dealerbedrijven van Emil Frey Nederland en beschikken op alle schadevestigingen over gerichte merkerkenningen. Samen met onze dealerbedrijven willen we onze klanten ontzorgen bij schadeherstel, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat. Auto’s worden steeds complexer, het belang van merkerkend schadeherstel wordt daarom steeds groter. Wij repareren uitsluitend volgens fabrieksvoorschrift. Niet voor niets spreken wij met onze klanten liever over “waardeherstel” in plaats van schadeherstel.

Autoschadeherstel is een combinatie van high-tech en echt nog een ambacht. We maken onze klanten blij met een perfect herstelde schade!

Brian Djasmadi - 1e autospuiter