De Hyundai dealer van Midden-Nederland

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s die ons team met een frisse blik komen versterken. Bij Hyundai Wittenberg streven wij naar de hoogste kwaliteit en de juiste service en vinden wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ons team blijft groeien en daarom zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij ons versterken als verkoopadviseur, serviceadviseur of automonteur/-technicus?

Werken bij Hyundai Wittenberg

Opleiden en ontwikkelen staat bij ons centraal

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Hyundai is een merk met veel ambities en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Hyundai loopt voorop als het gaat om het elektrificeren van hun modellengamma. Het merk biedt keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en zelfs waterstof.

Verkoopadviseur

Betrokkenheid, enthousiasme en eerlijkheid staan bij ons voorop om de klanten tevreden te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe auto.

Team Werving & Selectie  | Hyundai Wittenberg

Neem contact op met Team Werving & Selectie | Hyundai Wittenberg