Werken bij Xpeng Center Rotterdam & Utrecht

Zoek jij een vacature bij één van de meest innovatieve en nieuwe automerken van Nederland?

De tijd is gekomen om de wereld te veranderen en een ingrijpende verandering te maken in de manier waarop we ons verplaatsen. Bij Xpeng wordt elke dag besteed aan het verkennen van baanbrekende intelligente oplossingen om traditionele transportmiddelen te vervangen, zodat we vandaag de rijervaring van morgen kunnen bieden. Bouw jij met ons mee aan deze toekomst?

Xpeng Rotterdam & Utrecht

Vacatures

Help jij Xpeng mee met onze reis om geavanceerde voertuigen van wereldklasse in Nederland te introduceren? Xpeng Motors is een van China's toonaangevende bedrijven voor slimme elektrische voertuigen ("EV"). Xpeng ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme EV's die naadloos zijn geïntegreerd met geavanceerde internet-, AI- en autonoom rijdende technologieën. Xpeng is toegewijd aan interne R&D en intelligente productie om een betere mobiliteitservaring voor onze klanten te creëren. Xpeng streeft ernaar om slimme elektrische voertuigen te transformeren met technologie en data en zo de mobiliteitservaring van de toekomst vorm te geven.

We zijn voor onze Xpeng vestigingen in Rotterdam en Utrecht op zoek naar mensen die net zo enthousiast zijn als wij om de complexe technische uitdagingen op het gebied van autonoom rijden op te lossen!

Mariëlle Franck

Neem contact op met Mariëlle Franck

Recruitment Coördinator | Emil Frey Nederland