Leren & ontwikkelen

We investeren in jouw vooruitgang


Bij Pouw investeren we niet alleen in de toekomst van ons bedrijf, maar ook in die van onze werknemers. Naast de gezellige werksfeer en betrokken collega’s vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. We sluiten aan bij je behoefte . Dat doen we met vakspecifieke trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s via de Pon Academy, Emil Frey Academy en onze interne bedrijfstrainer.


Trainingsprogramma's

Een greep uit het aanbod

  • Een eigen trainingsbibliotheek met meer dan 100 nuttige online trainingen, van persoonlijke ontwikkeling tot office trainingen en leiderschapstrainingen, allen met een officieel certificaat.

  • Een koppeling tussen de online trainingen en de competenties die voor iedere functie zijn samengesteld. Zo kun je eenvoudig trainingen volgen die direct van toepassing zijn op jouw functie.

  • Online trainingen over de werkprocessen voor specifieke functies die je helpen om snel wegwijs te worden in de wijze waarop wij er met elkaar iedere dag alles aan doen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

  • Een eigen trainingsprogramma voor leerling monteurs en leermeesters, om onze talenten van de toekomst optimaal te ondersteunen.

  • Een eigen training over leasing om beginnend verkoopadviseurs snel wegwijs te maken in de wereld van leasing.

Werken en leren

Samen ontwikkelen we jouw toekomst!

Bij Pouw een BBL-opleiding doen of stage lopen betekent gegarandeerd een toffe en leerzame tijd. We zijn een professionele organisatie met een gezellige werksfeer en wij bieden regelmatig interessante stage- en BBL-plekken aan. Zo leer je in de praktijk en met vakspecifieke trainingen en persoonlijke ontwikkelprogramma’s de wereld van de automotive kennen.

Daarnaast hebben wij geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar, passend bij jou als afstudeerder. Ben jij een enthousiaste en leergierige student? Dan maken we graag kennis!

Ten slotte investeren we niet alleen in jou als BBL’er of stagiair, maar we steken ook veel energie in onze begeleiders. Zo hopen we dat jij niet alleen wat van ons leert, maar dat wij ook meer van jou kunnen leren!
Thijs Boer

Neem contact op met Thijs Boer