Werken bij Qoets betekent werken in een leuke en professionele werkomgeving met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij hechten waarde aan een informele cultuur en korte lijnen. Daarnaast werk je bij ons voor de mooiste merken en is er veel aandacht voor leren en ontwikkelen van medewerkers van alle disciplines. Naast ontwikkelingsmogelijkheden vinden wij plezier in ons werk bijzonder belangrijk. Met z'n allen hard werken hoort erbij, maar we nemen ook zeker de tijd om leuke dingen te doen.

Vanuit de importeur van diverse merken worden verschillende trainingen aangeboden, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Verder kun je, als onderdeel van Emil Frey Nederland, trainingen en leerlijnen volgen via de Emil Frey Academy. De kennismaking met de Emil Frey Academy begint al vóór je eerste werkdag met ons eigen onboarding programma waarin je wordt voorgesteld aan de organisatie, de geschiedenis en de kernwaarden. Maar ook tijdens je dienstverband zijn er tal van ontwikkelingsmogelijkheden via de Emil Frey Academy.

Trainingsprogramma's

Een greep uit het aanbod

  • Een eigen trainingsbibliotheek met meer dan 100 nuttige online trainingen, van persoonlijke ontwikkeling tot office trainingen en leiderschapstrainingen, allen met een officieel certificaat.

  • Een koppeling tussen de online trainingen en de competenties die voor iedere functie zijn samengesteld. Zo kun je eenvoudig trainingen volgen die direct van toepassing zijn op jouw functie.

  • Online trainingen over de werkprocessen voor specifieke functies die je helpen om snel wegwijs te worden in de wijze waarop wij er met elkaar iedere dag alles aan doen om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

  • Een eigen trainingsprogramma voor leerling monteurs en leermeesters, om onze talenten van de toekomst optimaal te ondersteunen.

  • Een eigen training over leasing om beginnend verkoopadviseurs snel wegwijs te maken in de wereld van leasing.

De jeugd is de toekomst

Bij Qoets een BBL-opleiding doen of stage lopen betekent gegarandeerd een toffe en leerzame tijd. Wij zijn een sterk groeiende organisatie met een gezellige werksfeer en wij bieden regelmatig interessante stage- en BBL-plekken aan voor enthousiaste en leergierige studenten. Daarnaast hebben wij geregeld uitdagende opdrachten beschikbaar, perfect voor jou als afstudeerder. Wij zetten ons dan niet alleen in op de BBL’er of stagiair, maar investeren ook in de begeleiders van Qoets. Op deze manier hopen we dat jij niet alleen wat van ons leert, maar dat wij ook meer van jou mogen leren!

Hou de werkenbij Qoets-website in de gaten voor ons actuele aanbod aan stages en afstudeeropdrachten.